În contextul răspândirii infecției cu COVID-19 la nivel național, pentru limitarea contactului direct între personal și clienți sau beneficiari ai serviciului de salubrizare, vă rugăm să apelați cu prioritate la variantele on-line sau telefonice pentru plata facturilor, sesizări, ridicarea sau depunerea unor documentații. Astfel, vă stăm la dispoziție la:

Dept. Economic

0371.367.065

0723.647.230

economic@somasibiu.ro

– Facturi 

– Depunere documentații / ridicare avize

– Contracte pentru colectare și transport deșeuri din construcții

– Programare containere moloz

Dispecerat

0269.988

sibiu@soma.ro

– Sesizări

În vederea emiterii avizelor de salubritate, regăsiți on-line la https://www.somasibiu.ro/descarca-cererea-pentru-emiterea-avizului-de-salubritate/ cererea și documentele necesare, respectiv:

– copie C.I. solicitant PF/ copie Certificat de înregistrare fiscală solicitant PJ;

– copie Certificat de urbanism;

– copie extras CF;

– plan de încadrare în zonă;

– plan de situație.

Pentru ridicarea avizelor de salubritate, plata facturii se va efectua cu OP iar avizul va fi transmis la adresa indicată de dvs. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la 0371.367.065.

Pentru Contracte de colectare și transport deșeuri din construcții, (necesare în vederea emiterii Autorizației de construire) vă rugăm să ne transmiteți la economic@somasibiu.ro o copie C.I. sau Certificat de înregistrare fiscală precum și adresa locației unde va avea loc lucrarea. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la 0371.367.065.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în soluționarea problemelor dumneavoastră.