Atenție! Înșelăciune tip metoda “Accidentul”!
 

 

Cu toții știm că există printre noi și persoane care au diverse probleme, cum ar fi o situație finaciara precară, însă unele metode găsite de aceștia pentru a-și completa veniturile ar trebui să ne dea de gândit.
 
Probabil inspirat de modul de operare folosit de infractori la comiterea de inselăciuni prin metoda “Accidentul”, o persoană abuzează de bunătatea cetățenilor. Aceasta, pretinzând că este angajat al companiei SOMA, și că are o rudă sau un coleg care a trecut prin evenimente nefericite, solicită diverse sume de bani de la bunii samariteni.

Dacă vi s-a întâmplat să fiți abordați de o astfel de persoană, pentru motivul de mai sus, vă încurajăm să anunțați autoritățile, deoarece aceasta comite o infracțiune!
 
Compania SOMA, se delimitează prin această comunicare de acțiunile acestor persoane și vă asigură că angajații operativi sunt instruiți să nu primească de la utilizatori niciun fel de beneficiu material.
 
Vă mulțumim.
 
UP

În contextul răspândirii infecției cu COVID-19 la nivel național, pentru limitarea contactului direct între personal și clienți sau beneficiari ai serviciului de salubrizare, vă rugăm să apelați cu prioritate la variantele on-line sau telefonice pentru plata facturilor, sesizări, ridicarea sau depunerea unor documentații. Astfel, vă stăm la dispoziție la:

Dept. Economic 0371.367.065

0723.647.230

economic@somasibiu.ro

- Facturi 

- Depunere documentații / ridicare avize

- Contracte pentru colectare și transport deșeuri din construcții

- Programare containere moloz

Dispecerat 0269.988

sibiu@soma.ro

- Sesizări

În vederea emiterii avizelor de salubritate, regăsiți on-line la http://www.somasibiu.ro/descarca-cererea-pentru-emiterea-avizului-de-salubritate/ cererea și documentele necesare, respectiv:

- copie C.I. solicitant PF/ copie Certificat de înregistrare fiscală solicitant PJ;

- copie Certificat de urbanism;

- copie extras CF;

- plan de încadrare în zonă;

- plan de situație.

Pentru ridicarea avizelor de salubritate, plata facturii se va efectua cu OP iar avizul va fi transmis la adresa indicată de dvs. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la 0371.367.065.

Pentru Contracte de colectare și transport deșeuri din construcții, (necesare în vederea emiterii Autorizației de construire) vă rugăm să ne transmiteți la economic@somasibiu.ro o copie C.I. sau Certificat de înregistrare fiscală precum și adresa locației unde va avea loc lucrarea. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la 0371.367.065.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate în soluționarea problemelor dumneavoastră.